Sign UP
Exclusiv Botoşani : reţeaua de socializare a botoşănenilor de pretutindeni. Site în exclusivitate în limba română !

Ai grija de sănătatea ta?

As dori sa deschid un subiect foarte important ,sănătatea noastră si modul cum ne ocupam de ea.Vreau sa puneti intrebari si să vă raspundem calificat pentru ca lucram în domeniu de zeci de ani si cred ca suntem destul de informati si vrem sa dam mai departe ce stim ,sa putem ajuta multi oameni aflati în suferinta.dacă se poate as cere admin sa introduca inca 2 categorii, dacă nu deranjeaza politica siteului,este vorba de tratamente naturiste si sistemul MLM.Este doar un mijloc de informare de la sursa si în ajutorul celui interesat.
giony
vrei să conversezi intr-un mod plăcut? vrei să îţi faci prieteni, sa asculţi muzica, sa joci jocuri, sa participi la concursuri? Vrei o atmosfera vesela si prieteneasca? Vino alături de noi pe forumul GANDURI EFEMERE. http://ganduriefemere.online-talk.net/forum Smile Tu alegi despre ce vrei să vorbesti! Noi suntem acolo sa-ti raspundem!
http://ganduriefemere.online-talk.net/forum
Gheorghe Ion spune...

As dori sa deschid un subiect foarte important ,sănătatea noastră si modul cum ne ocupam de ea.Vreau sa puneti intrebari si să vă raspundem calificat pentru ca lucram în domeniu de zeci de ani si cred ca suntem destul de informati si vrem sa dam mai departe ce stim ,sa putem ajuta multi oameni aflati în suferinta.dacă se poate as cere admin sa introduca inca 2 categorii, dacă nu deranjeaza politica siteului,este vorba de tratamente naturiste si sistemul MLM.Este doar un mijloc de informare de la sursa si în ajutorul celui interesat.sistemul MLM tine de sănătatea financiara
FIREFLIES
  apreciază asta.
Timpul este setat conform GMT +3. este ora 2:33 am. +1
Back To Top